NVIDIA Grid vAPP
با توجه به پیشرفت تکنولوژی و نیاز روزمره کاربران به نرم افزارهای مختلف، نیاز به تامین قطعات و نصب آن ها برای کاربران یک سازمان امری بسیار مهم است. با در نظر گرفتن این موضوع و بر طبق تحقیقات انجام شده بر روی سیستم عامل ویندوز ۱۰، مشاهده شده است که نرم افزارهای معمولی این کاربران مانند Microsoft Office، Internet Browser ها و Video Stream ها از مقدار قابل توجهی پردازش گرافیکی استفاده می کنند. این بررسی همچنین نشان داده است که از سال ۲۰۱۲ تعداد نرم افزارهایی که از پردازش گرافیکی استفاده می کنند دو برابر شده است.
کامپیوترها و لپ تاپ های موجود در بازار برای انجام پردازش های گرافیکی یا از کارت گرافیک Embedded خود و یا از کارت گرافیک مجزایی که بر روی آن ها نصب شده است استفاده می کنند، حال با انتقال دسکتاپ های فیزیکی به زیرساخت های مجازی سازی، راهبران شبکه دیگر قادر به ارائه تکنولوژی های مثل OpenGL و یا DirectX به کاربران نیستند و بالاجبار بار پردازشی بر روی CPU قرار خواهد گرفت.
با استفاده از تکنولوژی NVIDIA Grid vAPP مهندسان شبکه قادر خواهند بود تا با استفاده از یک یا چند کارت گرافیکی، نیازهای عادی تمام کاربران برای اجرای نرم افزارهای گرافیکی را در یک سازمان برآورده کنند. این تکنولوژی برای رفع این دست نیازها از مدل Virtual Application به جای مجازی سازی دسکتاپ استفاده می کند. به عنوان مثال راهبر یک شبکه می تواند توان پردازشی یک GPU را بین ۳۲ کاربر به اشتراک بگذارد. این اشتراک گذاری بوسیله پروفایلهایی که هرکدام ویژگی های خود از جمله رزولوشن، میزان رم، تعدا مانیتور قابل پشتیبانی و … را دارند صورت می گیرد.
به طور کلی مزایای استفاده از این تکنولوژی عبارتند از :
- همه نرم افزارها می توانند از گرافیک اختصاص داده شده به کاربر و از توان پردازشی آن استفاده کنند.
- با افزایش نیاز یک کاربر به توان پردازش گرافیکی بیشتر، می توان به راحتی میزان استفاده آن از کارت گرافیک را بیشتر کرد.
- در صورت اضافه شدن کاربران جدید، امکان اختصاص منابع به آن بسیار راحت خواهد بود.
- در مقایسه با کارت های گرافیک معمولی که برای کاربران نصب می شد، این روش هزینه کمتری خواهد داشت.
لیست قابلیت های NVIDIA Grid vAPP و همچنین مقایسه آن با قابلیت های NVIDIA Grid vPC را در جدول زیر مشاهده می کنید :